Történetem

Üdvözöllek! A nevem Lajgút Sophia, és hivatásom, hogy hogy segítsek Neked visszaszerezni a vitalitásodat és vibráló egészségedet.

A mai mérgező világunk megnehezíti, hogy fenntartsuk az egészségünket. Éppen ezért megérdemled, hogy fel legyél vértezve azzal a tudással és eszközökkel, amelyek segítségével sikeresen tudod venni az élet akadályait.

Ha a te történeted kicsit is hasonlít az enyémhez, akkor ismerős számodra az a frusztráló érzés, amikor úgy érzed, hogy már mindent kipróbáltál – rengeteg könyvet és cikket elolvastál az egészség témakörében, orvosról-orvosra jártál, több terápiát és étrendet kipróbáltál, elköltöttél egy kisebb vagyont étrendkiegészítőkre… mégsem találtál valós válaszokat vagy enyhülést.

A történetem

Az egész 13 éves koromban kezdődött, mikor az első menstruációm olyan elviselhetetlen fájdalommal tört rám, hogy nem akartam elhinni, hogy minden nő ezen megy keresztül havonta több napig. Aztán megtudtam, hogy ez egyáltalán nem általános, bár azt mondták, hogy normális. Az orvosom szerint, “valaki szerencsés, valaki meg így járt”.

Azt nem szerettem volna, hogy mesterséges hormonokkal szabályozzák a ciklusom, de az, hogy a fájdalomcsillapítót nem tudtam elhagyni, motivált arra, hogy megtaláljam erre a természetes megoldást.

Azt már tudtam és éreztem, hogy az egészségem összefüggésben van az életmódommal és táplálkozásommal. Az évek alatt sok mindent kipróbáltam, ami másoknak bevált, mint pl. speciális tornát, különböző gyógynövényeket és vitaminokat, nyersvegán étkezést, böjtölést stb.       

Eredménytelenül. (Mostmár tisztán látom, hogy mi állt a sikerem útjában.)

Tinédzser koromban egy újabb probléma kezdte el megkeseríteni az életemet: az akné, az állandó, fájdalmas, gyulladt és csúnya pattanások, amelyek felnőtt koromra se múltak el.

Mikor 20 évesen vegán lettem, és elhagytam a tojást, tejterméket és a konvencionális kozmetikumokat, sokat javult a bőröm, de a probléma továbbra is fennállt. Mivel akkor még nem tudtam, hogy pontosan mi okozza a pattanásokat, nem tudhattam, hogy mit kéne tennem.

Míg ezek a problémák akadályoztak az életben, de nem voltak annyira súlyosak, mint azok, amelyek még vártak rám.

Ágyhoz “láncolva”

25 éves koromban olyan rejtélyes tüneteim és betegségeim kezdtek kialakulni, amikkel az orvosok sem tudtak mit kezdeni.

Többek között:

inzulinrezisztencia, hipoglikémia, mellékvese-kimerülés, hajhullás, PCOS, petefészek ciszták, erős PMS tünetek, hangulatingadozások, fájdalmas és rendszertelen menstruáció (endometriózis-gyanú), pattanásos bőr, súlyvesztés, puffadás, savas reflux, émelygés és más emésztőrendszeri problémák, rejtélyes krónikus hátfájás, lábfájás, gyakori fejfájás, övsömörös kiütések.

Valamint olyan idegrendszeri tünetek, mint:

depresszió, szorongás, pánikrohamok, memóriaproblémák, ködös gondolkodás, zaj- és fényérzékenység, kémiai érzékenység, álmatlanság, alvászavarok, állandó kimerültség, nehézlégzés, heves szívdobogás, központi idegrendszer-gyulladás, izomgyengeség, szédülés és penész mérgezés következtében kialakult idegrendszeri kimerülés, más néven ME/CFS.

Ez utóbbi annyira súlyos volt egy ponton, hogy a rosszabb napokon nem tudtam járni, a jobb napokon is csak úgy, ha volt támaszom. Akármennyit aludtam, olyan kimerülten ébredtem, hogy még a fejemet felemelni is kihívás volt.

Olyan állapotba kerültem, hogy elindulni se tudtam otthonról, nem tudtam dolgozni és a kerti- és háztartásbeli feladatokat ellátni. Le kellett mondanom a programjaimat, az emberi kapcsolataim megromlottak. A környezetem nem értette láthatatlan betegségemet. Minden maradék pénzemet orvosokra és tablettákra költöttem.

Ijesztően lefogytam

Állandóan puffadtam

Miután lefotóztam magam, aznap már nem tudtam felkelni és lábra állni

Válaszok

Egyik nap, mikor egy ÚJABB orvoshoz indultam a leleteimmel, a vonaton Anthony William, a Medical Medium® Egészséges Pajzsmirigy című könyvét olvastam.
Félúton voltam, mikor leszálltam a vonatról, visszafordultam és hazamentem egy másik vonattal.

Ösztönösen TUDTAM, hogy hol kell a válaszokat keresnem: de nem a következő orvosnál, hanem a kezemben lévő könyvben. 
Eldöntöttem, hogy a saját kezembe veszem az egészségem, és belemélyedtem a Medical Medium® információba.

Hónapokon át minden nap megszállottan tanultam. Kiolvastam a könyveit, meghallgattam szinte az összes rádióshowját és interjúját, és összeállt a kép!

Világossá vált számomra, hogy PONTOSAN mi zajlik a testemben, sőt, egészen születésemtől kezdve minden rejtélyes megbetegedésemre vagy megmagyarázhatatlan tünetemre választ kaptam!

A Medical Medium® élenjáró tudása azért lett világszerte ilyen gyorsan népszerű és sikeres, mert:

Ez az információ zseniális, mégsem tudja mindenki ugyanúgy alkalmazni, mert minden test, minden lélek története más.

A sikertörténetem

Kiszabadulva az elszigeteltségből!

Hiába követtem már pár hónapja ezt az életmódot, úgy tűnt, romlik az állapotom. Hiányzott egy lényeges elem: nem tudtam helyesen értelmezni a saját testem jelzéseit, és ezért hibákat követtem el.

Gondot okozott, hogy ezt a monumentális információ mennyiséget hogyan használjam fel: mire fókuszáljak, hogyan igazítsam a megoldást az állapotomhoz és tüneteimhez a saját testem igényei szerint.

Nem volt könnyű megtalálni a helyes ritmust, de Neked nem kell egyedül maradnod a problémáiddal, kérhetsz segítséget!

Én Muneeza Ahmedhez és fantasztikus szakemberekből álló nemzetközi csapatához fordultam segítségért. Egy támogató közösség része lettem, ahol rengeteget tanultam az emberi test működéséről, és a tanácsaik segítségével nagyon gyorsan javulásnak indultam. Hetek alatt visszanyertem az energiámat és visszakaptam az életemet. Ha nem kapok időben segítséget, lehet hónapokkal később is még ágyban lettem volna, tehetetlenül.

Visszagondolva – volt idő, mikor annyira gyenge voltam, hogy fogat mosni sem volt erőm, és kételkedtem abban, hogy egyáltalán  képes leszek-e visszasétálni a szobámba a fürdőből. Úgy éreztem, hogy már sose leszek egészséges, sose lesz teljes az életem.

Állandóan fájdalmaim voltak

Matrac-szigeten

Mindig volt rajtam fájdalomcsillapító tapasz

Hihetetlen, de csak pár hétre rá, hogy változtattam, sokkal jobban lettem!  Újra tudtam mozogni, tornázni, elindult a kertszezon, és munkát is újra tudtam vállalni.
A tüneteim ma már a múlté. Ezért minden nap hálát adok.
Ezt az ajándékot, amit én kaptam, szeretném továbbadni: a történetemmel szeretnék másoknak is reményt adni a gyógyulásra. 

Tudok neked segíteni

Hiszem, hogy a testünk képes a gyógyulásra, ha megkapja mindazt, amire valóban szüksége van hozzá.

2020-ban létrehoztam a Be Fruitfull with Sophia vállalkozást, azzal a szándékkal, hogy tiszta igazságokat és gyógyító információkat adjak át azoknak, akik ugyanúgy szenvednek az egészségükkel, mint én korábban.

Életmód- és táplálkozás szakértőként segítek Neked abban, hogy:

A leggyakoribb buktató

Úgy látom, hogy a leggyakoribb buktató, hogy az emberek nem találják a hiányzó puzzle darabkákat a saját egészségük képkeretében. Mindenki számára más, hogy hogyan került a krónikus betegek csendben növekvő táborába, ezért mindenkinek egyénre szabott protokollra van szüksége.

Érzelmileg megterhelő és megsemmisítő érzés, ha nem tudod, pontosan mit is kéne tenned, miközben egészségügyi kihívásokkal nézel szembe.

Engedd meg, hogy megtanítsalak rá, hogyan értelmezd a tested jelzéseit.

Az egészség veled született istenadta jogod, nem egy kiváltság. Én szenvedélyesen  azon dolgozom minden nap, hogy ezt a jogodat teljességében tudd élvezni.
Hadd adjam át neked azt a tudást, amivel a jövőben is meg tudod óvni a saját és családod egészségét!

Jelentkezz egy díjmentes konzultációra,
hogy átbeszéljük, mik a lehetőségek a számodra!

Jelentkezz a díjmentes online kurzusra!

Csatlakozz a Be fruitfull with Sophia fb csoporthoz!

Iratkozz fel az email levelező listámra!