Gyümölcsszedés

Úgy gondolom, hogy a 21. század egyik legnagyobb tragédiája, hogy a gyümölcsös kert és a gyümölcsszedés a legtöbbünk életének már nem része. Sőt, hamis és káros információk hatására egyre több ember teljesen kizárja a gyümölcsöket az életéből és étrendjéből.

 

De miért olyan fontos a gyümölcsszedés?

Minden egyes gyümölcs a fán, élő táplálék, amely a növény gyökerein keresztül kapcsolódik a föld mélyén található élő vízhez.

A gyümölcsszedés cselekedete gyógyítja a szorongást, a poszttraumás stressz zavart, és újraépíti a megtört szellemünket, lelkünket és szívünket.

Gondolhatod azt, hogy a poszttraumás stressz zavar téged nem érint, pedig jóval gyakoribb, mint hinnéd.

Amikor az életed közvetlen veszélyben van, a félelmed üss vagy fuss reakciót vált ki, amely elárasztja a tested adrenalinnal, hogy gyorsan tudj reagálni az eseményre. Miután a fenyegetés elmúlt, érzelmi utórengéseket tapasztalhatsz, traumatizálódsz. Ez a PTSD klasszikus formája, amelyet a terapeuták és pszichiáterek ismernek.

Azonban van egy rejtett PTSD járvány is, amelyről sokan nem veszünk tudomást.
Ha valamilyen esemény elhúzódó negatív érzéseket hagy maga után, az már lehet PTSD.
Megtapasztalhatod ezt egy elbocsájtás, egy szakítás, egy krónikus betegség vagy csak egy sikertelenség és kudarc következtében is.

Ezek az érzések lehetnek: félelem, kétségek, pánik, elkerülés, hipervigilancia, harag, ingerlékenység, szomorúság, szégyen, kiszolgáltatottság, a bizalmatlanság és még sok más.Nagyon sokan élünk együtt szorongásokkal, és ha te is szenvedsz tőle, akkor tudod, hogy milyen érzés, mikor a félelem visszatart, lebénít és akadályoz abban, hogy magabiztosan haladj az életedben.

A gyümölcsszedés meditáció egy hatásos eszkköz arra, segítsen megszabadulni a legyengítő érzésektől, amelyeket a szorongás generál. Ez ameditáció segít, hogy biztonságra és békére lelj.

A gyümölcsszedés meditációról

A gyümölcsszedés gyógyítja a szorongást és a PTSD-t, valamint a szellemet, a szívet és a lelket.
A gyümölcsszedés a létező egyik legerősebb meditáció.
Szent cselekedete a Föld Anya iránti tiszteletnek és hálának a táplálék csodájáért.
Még akkor is, ha életed során csak egyszer tapasztalod meg a gyümölcsszedést, ez egy olyan élmény lesz, amelyet újra és újra átételhetsz a gondolataid segítségével, hogy aktiválja a lelked gyógyulását.

Ez a meditáció ugyanolyan erős lehet, és újjáélesztheti korábbi gyümölcsszedésed élményét, vagy új élményt teremthet, ha még soha nem szedtél gyümölcsöt.

 A gyümölcsszedés begyógyítja a repedéseket rajtuk, és lehetővé teszi, hogy rátaláljunk az utunkra, ne vesszünk el és szabadon élhessük az életünket.

Kapcsolódj a gyümölcsökkel

Ha meglátogatod a saját almafádat, és megérintesz egy almát a fán, a sejtjeid ráhangolódnak az alma földelt természetére. A béke terjed szét az egész testedben. Mikor időt szánsz arra, hogy a természet ritmusaira figyelj, aktiválod a bizalmat és a hitet a lelkedben.

Áthuzalozod az idegsejtjeidet, visszafordítod a szorongást és a ptsd-t.
A boldog életre tett erőfeszítéseid eredményesek lesznek.
A gyümölcsszedés meditáció mindenkinek szól, akinek nincs lehetősége gyümölcsöt szedni, akár az aktuális évszak vagy bármely más körülmény miatt.

Ha szedtél már gyümölcsöt korábban, akkor ez a meditáció által újra átélheted az élményt.
De ez a meditáció ugyanolyan erős akkor is, ha még sose szedtél életed során gyümölcsöt.
A gyümölcsszedés hozzátartozik a lelkünkhöz, szellemünkhöz és szívünkhöz.
És ez a kapcsolat segít meggyógyítani szellemünket, szívünket és lelkünket.
A gyümölcsök szedésével való újrakapcsolódás által újrakapcsolódunk lelkünk lényegéhez.

Minden gyümölcsfának van lelke.
De a lelkük soha nem teljesedhet ki, hacsak mi, emberek,
nem esszük meg a gyümölcsöt, amit hoznak.

 

Az imént elolvasott információk Medical Medium® -tól származnak, aki tudományt megelőző forradalmi információjával már világszerte emberek millióinak a gyógyulását segítette.

Forrás: https://www.medicalmedium.com/blog/fruit-picking-meditation-healing-anxiety-ptsd