Figyelem:

Lajgút Sophia nem orvos, természetgyógyász, gyógyszerész, pszichológus, dietetikus vagy más egészségügyi dolgozó. Sophia nem nyújt orvosi, pszichológiai vagy más egészségügyi tanácsot vagy kezelést, se nem állapít meg orvosi diagnózist, kezelést, nem ír fel gyógyszert vagy orvosságot. Sophiával való kommunikáció nem helyettesíti a hivatalos orvosi tanácsadást.

Lajgút Sophia vagy a www.fruitfullsophia.hu által megadott információk nem kezelnek, nem diagnosztizálnak semmilyen betegséget, kórt vagy rendellenességet, és ha bármilyen tünetet tapasztal, forduljon kezelőorvosához vagy gyógyszerészéhez saját belátása szerint.

Ezen weblap használatával ön megérti, hogy a honlapon megadott információk nem helyettesítik az egészségügyi és orvosi ellátást vagy hivatalos dietetikai tanácsadást. Ön megérti és beleegyezik abba, hogy felelősséget vállal a saját mentális és fizikai egészségéért, beleértve az étrendi és életmódbeli döntéseit és választásait. 

Ön beleegyezik, hogy saját belátása szerint kikéri orvosa véleményét, mielőtt elkezdene bármilyen programot, kezelést vagy abbahagyná szedni orvos által felírt gyógyszerét.

Ami a  honlapon, egyéni konzultáción, programokban, emailben  vagy közösségi média platformokon elhangzik vagy olvasható nem számít orvosi tanácsnak, orvosi diagnózisnak, kezelésnek vagy orvosi receptnek. Sophia által adott információk és tanácsok nem értelmezhetőek ígéretként, gyógymódként, se nem garantálnak eredményeket. Sophia nem vállal garanciát sem jótállást a szolgáltatásaihoz és programjaihoz köthetően. 

Azok az emberek, akik megosztották a tapasztalataikat együttműködőek, elkötelezettek és kitartóak voltak. Sophia nem garantálja, hogy el tudod érni ugyanazokat az eredményeket magadtól.

Sophia nem áll semmiféle kapcsolatban a Medical Medium® INC-kel vagy Anthony Williammel.